همشهری آنلاین: حالا اگر قرار باشد لوبیاپلویی با همان طعم و مزه ولی با هزینه پرسی ۱۰۰۰ تومان بپزیم میتوانیم سویا را جایگزین گوشت چرخ کرده کنیم. مطمئن باشید هیچ فرقی در طعم آن احساس نمیکنید.
۱. سویا را به مدت نیم ساعت در شیر خیس کرده و سپس در آبکش بریزید. با این کار سویا طعم و مزه بهتری میگیرد.
پیاز خرد شده را در روغن تفت داده و در مراحل پایانی آن سویای آبکششده را هم به همراه ادویه و آبلیمو اضافه کرده و تفت دهید. لوبیا سبز را اضافه کنید و همراه با پیاز و سویا سرخ کنید.
۲. رب گوجهفرنگی را بیفزایید و بعد از کمی تفت دادن، مقداری آب جوشیده بریزید و در تابه را بگذارید تا مواد بپزد. از طرف دیگر برنج را هم آبکش کنید و مانند لوبیا پلوی معمولی لایه لایه برنج و مایه سویا را بریزید و دم کنید.
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر
۳ پیمانه برنج
۲ /۱ یک پیمانه لوبیا سبز خردشده
۲ /۱ پیمانه پیاز خرد شده
یک پیمانه سویا
۲ ق س رب گوجهفرنگی
یک ق س آبلیمو
به مقدار لازم پودر سیر، دارچین، فلفل، نمک
و زردچوبه
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم شیر
نظر شما